20.03.2023 г., 6:04 ч.

От мадона и надолу 

  Поезия » Хумористична
187 0 0

Мечтае си уж за мадона

или в краен случай кокона,

но щом го зачука хормона

или го подгони нагона –

такъв е в природа закона –

той би съблазнил и горгона.

© Владимир Костов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??