Mar 20, 2023, 6:04 AM

От мадона и надолу 

  Poetry » Humour
190 0 0

Мечтае си уж за мадона

или в краен случай кокона,

но щом го зачука хормона

или го подгони нагона –

такъв е в природа закона –

той би съблазнил и горгона.

© Владимир Костов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??