5.07.2017 г., 22:02 ч.

От меч 

  Поезия » Свободен стих, Друга
580 0 0

 

В стъклото

слънцето опира меч.

Прави го твърде топло за мен

и после го разрязва

на хиляда парчета...

Хиляда малки слънца –

топли,

малки,

СЪРЦА.

Напомни ми

да си направя подарък...

 

© Пламен Христов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??