Jul 5, 2017, 10:02 PM

От меч 

  Poetry » Free verse, Other
581 0 0

 

В стъклото

слънцето опира меч.

Прави го твърде топло за мен

и после го разрязва

на хиляда парчета...

Хиляда малки слънца –

топли,

малки,

СЪРЦА.

Напомни ми

да си направя подарък...

 

© Пламен Христов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??