22.10.2017 г., 21:06 ч.

От моята до твоята реалност... 

  Поезия » Любовна
351 1 6

ОТ МОЯТА ДО ТВОЯТА РЕАЛНОСТ 
е само няколко вселени път 
и само на една ръка баналност 
един от друг звездите ни делят. 
И моята и твоята посоки 
се сблъскват само в края на нощта -
в едно безкислородно и високо 
и тайно място - в миг на самота...
А в тишина, в която няма нищо, 
се диша трудно, въпреки, че сам 
гори и свети в своето огнище 
бял пламък в нарисуван храм. 
От задух стене сетната молитва 
и думите й вместо нас мълчат. 
И птица без криле в съня си литва
да търси своя нов, небесен свят .
В мен празничното утро приближава,
а ти оставаш в делничния случай. 
Когато се събудиш, не забравяй 
в сърцето си да ме заключиш... 

 

Р.Ч.

Лондон 20/10/2017  02:51

© Rositsa Chakarova Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??