30.10.2019 г., 5:30 ч.

От началото на времето до края му 

  Поезия » Любовна
343 0 4

Не се страхувай,

ще те науча да обичаш,

така както аз обичам те,

със цялата си

изстрадала душа!

Опитвах се

от тебе да избягам

и да се скрия,

но кой избягал е

от своята съдба.

На вселената се молех

да ми изпрати щастие

и ето, че появи се ти.

И цял живот аз тебе,

знам съм чакала.

Аз моля те,

при мене ти ела и остани!

Мой дом си ти

и моята дъга,

светлината в тунела дълъг.

Да те сменя ли?

Не бих могла.

Обичам те.

Клетва пред Бог

да съм ти вярна аз съм дала.

Обичам те

от началото на времето

и до края му ще те обичам.

 

© МД Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??