19.01.2007 г., 16:02 ч.

от "небесно-земни илюзии 

  Поезия
621 0 4

Есен
в нощта пълнолунна

Морето
с плажове безлюдни

И пепел
върху жарта ненужна...

© Стела Флорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??