Дихание. Утро. Роса.
Дъга. Синева. Чувства будни.
Двама с теб. Миг тишина...
Разлиствам те с пръсти луди.
Наслада. Звън. И смеха.
Откъснато цвете от устни.
Как ухае на обич денят!
Пролетта в сърцето възкръсна.
© Здравка Бонева Всички права запазени