12.08.2008 г., 11:38 ч.

От пламъка във моите очи 

  Поезия » Любовна
911 0 14
 

От пламъка във моите очи

запалвам този малък лист хартия

и моливът започва да искри,

защото пише с някаква магия.

 

Реди до тебе думи, ред след ред

и всяка дума сякаш озарява

едно покрито с облаци небе

и всичко вече някак заблестява.

 

От огъня във моето сърце

предава се на листа пламък ярък,

запалва се и двете ми ръце

излъчват сякаш слънце полудяло.

 

И всяка думичка превръща се в пожар,

готов отново всичко да погълне,

а аз съм вече цяла светлина,

не пиша, а любов излъчвам.

© Генка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??