16.03.2008 г., 20:33 ч.

От понеделник 

  Поезия » Философска
594 0 8

на сестра ми

Изхвърлих очилата

си за грозното.

Няма вече да гледам

във черно...

И слънцето не искам

да затулям с тъмнина,

и хората, които срещам,

ще са цветни.

И ситуациите,

които предстоят,

и сънищата ми конкретни

ще станат,

и живота си

ще променя!

Е, да,

от понеделника

започвам,

от този утре,

вярвам

ще се случи.

Една съдба

да изградя наново,

дори със риск

шамари да получа!

16.03.2008

© Ая Цонева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??