13.04.2007 г., 19:54 ч.

От теб 

  Поезия
680 0 0
Потънало в мрак и тишина
стоеше приятелството ни.
Усмихваше ми се, сякаш
ще ме погуби в спомени.
То обаче не знаеше,
че спомените ми от теб
са част от щастието ми.




П.П.: За моята най-добра приятелка Деси.

© Дани Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??