С прав нос те вдъхвам
с крива душа,
усещам мириса
на опустели вече мечти.
В алени копнежи
по студените алеи
се гонихме
в различни булеварди,
изтляхме топли искри
в нишите на нощта.
Овъгли ми сърцето,
а само
гънка нежна по лицето
ми остана
от теб.
© Християна Всички права запазени