Dec 28, 2014, 1:11 PM

От теб 

  Poetry » Love
601 0 0

С прав нос те вдъхвам

с крива душа,

усещам мириса

на опустели вече мечти.

В алени копнежи

по студените алеи

се гонихме

в различни булеварди,

изтляхме топли искри

в нишите на нощта.


Овъгли ми сърцето,

а само

гънка нежна по лицето

ми остана

от теб.


© Християна All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??