23.06.2015 г., 7:49 ч.

От тежестта 

  Поезия » Философска
364 0 1

                                                                       от тежестта на

                                                                   думите буквите се

                                                                       попрегърбиха

© Стоян Минев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • „Благодарим ти, Белла - Андромаха!“ -
    и буквите, и думите завъзклицаха...
Предложения
: ??:??