23 июн. 2015 г., 07:49

От тежестта 

  Поэзия » Философская
356 0 1

                                                                       от тежестта на

                                                                   думите буквите се

                                                                       попрегърбиха

© Стоян Минев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • „Благодарим ти, Белла - Андромаха!“ -
    и буквите, и думите завъзклицаха...
Предложения
: ??:??