Jun 23, 2015, 7:49 AM

От тежестта 

  Poetry » Phylosophy
363 0 1

                                                                       от тежестта на

                                                                   думите буквите се

                                                                       попрегърбиха

© Стоян Минев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • „Благодарим ти, Белла - Андромаха!“ -
    и буквите, и думите завъзклицаха...
Random works
: ??:??