19.10.2010 г., 23:15 ч.

Отдаденост 

  Поезия » Любовна
689 0 2

 

В сумрака те усещам как гориш

и тръпнеш в моите ръце.

В сумрака те усещам как пламтиш,

отдадена на нашата Любов Неутолима!

И слени в общото дихание

на страстното безвремие,

превръщаме се във единен ритъм

на космическа хармония,

отдадени изцяло на това, Което СМЕ!

 

© Ангел Филипов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??