Oct 19, 2010, 11:15 PM

Отдаденост 

  Poetry » Love
637 0 2

 

В сумрака те усещам как гориш

и тръпнеш в моите ръце.

В сумрака те усещам как пламтиш,

отдадена на нашата Любов Неутолима!

И слени в общото дихание

на страстното безвремие,

превръщаме се във единен ритъм

на космическа хармония,

отдадени изцяло на това, Което СМЕ!

 

© Ангел Филипов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??