19 окт. 2010 г., 23:15

Отдаденост 

  Поэзия » Любовная
690 0 2

 

В сумрака те усещам как гориш

и тръпнеш в моите ръце.

В сумрака те усещам как пламтиш,

отдадена на нашата Любов Неутолима!

И слени в общото дихание

на страстното безвремие,

превръщаме се във единен ритъм

на космическа хармония,

отдадени изцяло на това, Което СМЕ!

 

© Ангел Филипов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??