2.11.2007 г., 15:39 ч.

Отдавна... 

  Поезия » Друга
625 0 4

Отдавна спрях да вярвам в падащи звезди,
не обръщам внимание на горчиви сълзи.
Звездите падат и угасват,
сълзите се ронят и забравят.
Отдавна спрях да гледам хората в очите,
просто така по-лесно преглъщам лъжите.
Очите говорят и мамят,
лъжите се сипят и раняват.
Отдавна спрях да гоня несбъднати мечти,
да вярвам и в хорските думи.
Мечите - измамени надежди,
думите - лъжи в бели одежди.

© Зори Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??