21.07.2008 г., 9:45 ч.

Отдавна... 

  Поезия » Любовна
1145 0 35
               Отдавна...

Отдавна не живееш в мене,
а твоето докосване - тетивно...
мишената са дните ми ранени
и връщаш се... по-скоро си отиваш!...

Отдавна жълта съм... и есенна,
в полето бях - осили разпилявах...
не ме моли - да чуеш песен -
песните умряха - нераздадени!...

Отдавна нецелуната съм... нощна...
погалвам тихо своята душа...
и тихо шепна и - не искай още!...
Целувките болят - от самота!...

© Таня Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??