8.04.2019 г., 11:31 ч.

Отглеждане на пеперуди 

  Поезия » Друга
328 2 11

Черни черници – зелени листа.

С тях засищаме гладните ларви.

Виж, запридат от нишките светлина

топли пашкули. Дано ги овардим.

 

Сладкия сън им люлеем,

въпреки нероденото му небе.

И през сълзи се смеем.

Наум. Още си нямат криле…

© Лина - Светлана Караколева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??