9.06.2019 г., 18:57 ч.

Отговора дайте 

  Поезия » За деца
640 0 1

Бръмка по горите,

бръмка по полята,

бързо той прелита

каца на ръката.

Кожата убожда,

тя пък се надува

че ме заболява...

аз не се преструвам!

Отговора дайте,

после пак играйте!

© Дияна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Благодаря Марияна!Приятна вечер и успешна седмица!
Предложения
: ??:??