3.03.2017 г., 10:42 ч.

Отговора потърсете! 

  Поезия » За деца
998 2 2

Няма мирис, няма цвят,

тя спасява стар и млад.

Тук е зиме, тук е лете!

Отговора потърсете!

Ползва се и пролет, есен

отговора, знам – е лесен!

Тя нарича се...............(водица) -

казват малките дечица.

© Дияна Всички права запазени

Произведението е участник в конкурса:

Що е то? »

25 място

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??