22.01.2015 г., 0:02 ч.

Отидох 

  Поезия » Друга
403 0 0

Отидох на небето,

за да видя Слънце и Луна,

но видях облаци от мед

като в детска приказка.

 

Отидох във морето,

под водата, дирех риби,

но натъжих се, когато

открих камъни сиви.

 

Отидох и в мислите ти,

да търся спомени, мечти,

но мислите не бяха чисти

и от там набързо тръгнах си.

 

Накрая отидох в реалността,

реших да живея като вас.

Виждам в нея много красота,

до това заключение стигнах аз.

© Мира Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??