17.11.2021 г., 20:20 ч.

Отива си лятото 

  Поезия » Пейзажна, Друга
269 2 4

Лятото бавно,

бавно отлита,

когато си тръгва

погубва копнежи...

Студената есен

веднага налита,

и всеки и всякого

с мрак ще бележи...

Лятото стопи се,

сякаш бе миг,

от него останаха

спомени топли,

есента показа

красив, студен лик,

разнася с вятъра

призрачни вопли...

 

© Ема Станкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??