2.06.2007 г., 22:38 ч.

Отивай си!... 

  Поезия
696 0 1

Не ти пука - отивай си!...

и забрави за обратния път.

Сълзите по моите бузи игриви са,

а преди смехът ми беше взрив.


Ти болка не знаеш - а жив ли си?!

Повърхност е твойта любов.

Повърхностна, с множество примеси,

вземи я и хвърли я във ров.


Не си човек, не си и камък,

а човечно ли е все да си от кал?

Не си вода, не раждаш пламък,

раждаш само мойта жал...

© Поля Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • ехе страхотно е ти ме разби
    Много ми хареса
    Поздрави и /6/
Предложения
: ??:??