14.03.2017 г., 20:19 ч.

Отивай си 

  Поезия » Любовна
530 0 1

В очите ти виждам умора от разпиляна любов.

Поне за малко, за малко поспри.

Очите си от мен не отклонявай и дори и много да боли.

Не, не искам да спорим.

 

Края вече го приех.

Но ако някога в спомените ме срещнеш и в тях съм сърдита, лоша и едновремено добра,

не ме подминавай, защото и такава понякога съм била.

 

Отивай си! Вече е късно.

Аз картини ще рисувам и отегчена ще тръгна към нова любов. Не ме поглеждай! 

Чужди далечни са очите ти днес.

​​​

© Сузан Метин Всички права запазени

Дано да се хареса

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??