9.11.2006 г., 13:32 ч.

Отивам си 

  Поезия
744 0 1
Душата ми е слята с твоята в едно. Гнева ти ме разтърсва цяла, усмивката ти ме влудява и кара ме и аз да се усмихвам. Ръцете ти са силни и горещи. Те грубо хващат моята ръка и силно до сърцето ти държат я. Опиваш се от мъката, че ме загубваш. Готов си и света за мен да продадеш. Нима е късно да ме спреш да си отида? Нима в очите ми не си видял сълзи? Нима сърцето твое думите ти не разбира - за раздяла и за грешки от преди. Вървя до теб в една посока. Вървя до теб, сърцето ми кърви. И погледът ми те преследва, до ъгъла, след който ще се разделим.

© Снежина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Тъжно е,когато си отива любовта!Поздравявам те!Много ми хареса!
Предложения
: ??:??