18.10.2020 г., 16:11 ч.

Отивам си, защото те обичам... 

  Поезия » Любовна
544 5 7

Отивам си, защото те обичам...

 

Знам, трудно се сбогувам... но не мога

да вляза в твоя дом, дори да свети.

Защото съм обичала до Бога.

 

Написах теб.

И после те разказах.

Когато в мен за тебе е ключА

да вляза с взлом е равно на омраза

и чакам да отвориш сам.

 

Не искам през нощта ти

да надничам.

Аз мога да съм тук, а нямаш нужда.

Защото уважавам - те обичам.

И в мислите не искам да съм чужда.

 

Когато не отваряш - отминавам

и в нежен спомен тихо се обличам.

И тръгвам си.

 

Защото те обичам.

 

Силвена Иванова

 

© Силвена Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??