12.01.2020 г., 7:01 ч.

Отиваше си лятото 

  Поезия » Любовна
280 0 2

А помниш ли онзи ден? 
Беше ли влюбен в мен? 
Отиваше си нашето лято,
но ти ми беше всичко свято.

 

Морето ухаеше на есен.
Чуваше ли моята песен? 
Остана ли и в тебе този миг -
като космос безкраен, и тих...?

© Есенен блян Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??