Jan 12, 2020, 7:01 AM

Отиваше си лятото 

  Poetry » Love
287 0 2

А помниш ли онзи ден? 
Беше ли влюбен в мен? 
Отиваше си нашето лято,
но ти ми беше всичко свято.

 

Морето ухаеше на есен.
Чуваше ли моята песен? 
Остана ли и в тебе този миг -
като космос безкраен, и тих...?

© Есенен блян All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??