18.02.2017 г., 8:58 ч.  

Отиват си 

  Поезия » Философска
552 0 4

Отиват си добрите ми приятели,

един след друг от мене си отиват,

животът си играе със душата ми,

а после пък земята ги прибира.

Оставам да живея с враговете,

сред тях работя, боря се и страдам

със тях празнувам битки и победи,

и падам, и прощавам, и нападам.

Ала се сещам за добрите,

така копнея да ги видя и погаля,

с очите си ме гледат от звездите

и във децата ми навярно се повтарят.

 

© Даниела Атанасова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??