19.10.2024 г., 18:24 ч.

Откакто падна есенният дъжд 

  Поезия
98 0 0

Под високата камбанария
на хоризонта –
Зората е настръхнала и дива
почти като сиамски котарак
с два кладенеца
вместо очни ябълки
Тепето спи – нахлупило
дебелата си шапка
откакто падна есенния дъжд
И птиците закърпиха
небето със крилете си –
до следващата си атракция
На следващия си концерт
Високо – под звездите

© Георги Ревов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??