5.11.2016 г., 16:00 ч.

Отказах се 

  Поезия » Любовна, Свободен стих
643 0 0

Отказах се от думите,
чувствата и екстазите,
от неизпълнените обещания,
несбъднатите мечти,
от призрачната еуфория и тишината.

Отказах се от непознатите авенюта по теб,
от всяка твоя пеперудена мигла,
снежната коса,
от усмивката.

 

Отказах се, защото,

се отказа от мен много отдавна,
защото не познава кожата ми ръцете ти,
сърцето ми,не познава сърцето ти…


Отказах се от миналото,
настоящето и бъдещето,
време е,
а искам ли,
трябва ли,
отказах ли се?


 05. 11. 2016 г.

© Есра Ридван Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??