9.12.2023 г., 18:08 ч.

Откраднати мигове 

  Поезия » Философска, Гражданска
121 1 1

                            Откраднати мигове

 

 

Откраднах си миг от живота,

да бъда щастлив и аз понякога.

Моят живот е една голяма борба,

с трудности и хора се боря всякога!

 

Откраднах си един миг от любовта,

да бъда щастлив и аз с любима, жена.

Взех го, преживях го, няма я жената сега,

тя отиде си като другите, не е истинската!

 

Откраднах си миг с моите рожби, моите деца,

да бъдем заедно и щастливи искам го всякога!

Те са далеч от мен техният баща но са ми в душа,

и ги нося в себе си, в сърцето ми, те са ми в кръвта!

 

Откраднах си един миг от истинската за мен Поезията,

да пиша и да бъда щастлив с стиховете си, моите чеда.

Да оставя оставя след мен с тях една моя от душа следа

да вървят по нея моите българи,моите мили синове, деца!

© Валентин Миленов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??