Откраднати мигове
Откраднах си миг от живота,
да бъда щастлив и аз понякога.
Моят живот е една голяма борба,
с трудности и хора се боря всякога!
Откраднах си един миг от любовта,
да бъда щастлив и аз с любима, жена.
Взех го, преживях го, няма я жената сега,
тя отиде си като другите, не е истинската!
Откраднах си миг с моите рожби, моите деца,
да бъдем заедно и щастливи искам го всякога!
Те са далеч от мен техният баща но са ми в душа,
и ги нося в себе си, в сърцето ми, те са ми в кръвта!
Откраднах си един миг от истинската за мен Поезията,
да пиша и да бъда щастлив с стиховете си, моите чеда.
Да оставя оставя след мен с тях една моя от душа следа
да вървят по нея моите българи,моите мили синове, деца!
© Валентин Миленов All rights reserved.