27.07.2007 г., 8:51 ч.

Открих любовта  

  Поезия
565 0 4
 

Открих любовта,

щастлива съм сега.

Радост има по моето лице,

влюбена съм аз в твоето сърце.

Щастие не бях изпитвала от доста време,

дойде ти и промени живота мой.

Разтопи ледената  обвивка,

която приковала бе моето сърце.

То не знаеше що е обич,

докато ти не дойде.

Не искам аз да те загубя,

това сърцето ми ще нарани.

Искам цял живот с теб да бъда, разбери.

Обичам те, сигурна съм в това!

Обичам те! Най-накрая и аз намерих любовта.

© Пламена Добрева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??