17.04.2024 г., 19:20 ч.

Открих вечността 

  Поезия
343 6 19

Вечност в тишината.
Релеф в мисълта.
Един трепет в душата.
Миг от вечността.
Естествени чувства,
Поели вселена.
Река от изкуство,
От смисъл родена.
Свобода в битието.
Тайни разкрити.
Решения в сърцето.
Алеи открити.
Нови светове -
Свободни, потайни.
Тишина в цветове.
В чувствата безкрайни
Открих вечността.
                        ©️ Дарина Дикова, 17.04.2024 г.

© Дарина Дикова Всички права запазени

Произведението е участник в конкурса:

Времепространство »

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??