12.02.2020 г., 7:41 ч.

Откритие 

  Поезия » Любовна
536 2 2

Където не очаквам те откривам -
дълбоко в моята душа...
Когато вдишвам те, разбирам -
за мен единствена си на света...

© Красимир Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??