4.08.2006 г., 19:26 ч.

Откривам те 

  Поезия
1152 0 5

Затвори очите си! Завинаги!
Но аз те откривам във болката,
но аз те откривам във сълзите си,
но аз те откривам в съня си,
но аз те откривам в надеждата,
но аз те откривам в спомена,
в нежния полъх на вятъра,
във белите къдрави облаци,
но аз те откривам във вярата
и в добротата на хората!
Но аз те откривам в сърцето си!
Но аз те откривам  в три думи -
"Обичам те, мамо!"

 

© Гери Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??