5.10.2016 г., 21:38 ч.

Откровен 

  Поезия » Философска
283 0 1

                                                   Откровен

 

С хората аз съм откровен,

в Живота си говоря истината всеки ден!

Какво спечелих от това.Ами Това!

Заспивам,сънувам и се събуждам спокоен!

Да откровен съм с жена и какво от това!?

Те не обичат да ги лъжат ,преди А и сега.

Но обичат красиви и нереални неща,

да им говориш,а дали е вярно това!?

Да обещаваш екскурзии,дрехи,коли

А дали в Любовта е важно това,дали?

А когато откровен си с тях за реалните неща,

не им харесва,обикновено е така.

Дали съм богат и осигурен сега,

с какво се занимавам и на каква заплата!

А аз си казвам всичко откровен,

за да го използват против мен някой ден!

И пак ще бъда откровен , вярвам аз,

че има Истинска Любов не Интерес,

там някъде ме чака,в някой късен час!

© Валентин Миленов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??