Откровен
С хората аз съм откровен,
в Живота си говоря истината всеки ден!
Какво спечелих от това.Ами Това!
Заспивам,сънувам и се събуждам спокоен!
Да откровен съм с жена и какво от това!?
Те не обичат да ги лъжат ,преди А и сега.
Но обичат красиви и нереални неща,
да им говориш,а дали е вярно това!?
Да обещаваш екскурзии,дрехи,коли
А дали в Любовта е важно това,дали?
А когато откровен си с тях за реалните неща,
не им харесва,обикновено е така.
Дали съм богат и осигурен сега,
с какво се занимавам и на каква заплата!
А аз си казвам всичко откровен,
за да го използват против мен някой ден!
И пак ще бъда откровен , вярвам аз,
че има Истинска Любов не Интерес,
там някъде ме чака,в някой късен час!
© Валентин Миленов All rights reserved.