20.09.2009 г., 20:51 ч.

Откровение 

  Поезия » Любовна
597 0 0

Знам, че никога не съм обичала по този начин.
Искам и ти да го разбереш и осъзнаеш.
Странен, неизпитван досега, дори загадъчен.
Споделям с теб това, хубаво е да го знаеш.

Привързах се към теб неочаквано, желано.
Понякога е страшно и плашещо.
Цялото ми същество трепне необуздано.
Насочено към теб доказано заслужаващо.

Никога не съм познавала някой,
водещ ме до умопомрачение, както ти.
Продължавай, не искам в покой
да бъдат нашите предстоящи дни.

Знам, разбрана ще остана, няма да се посвеня.
Никой няма да ме спре, дори да ме прокълне.
Всичко, каквото мисля, с теб ще споделя.
Напечатано под формата на стихове, дълбоко ще съхраня.

© Лорита Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??