Откровение
Не, няма сайт за който да мечтая -
населен само с ангели небесни,
и тук изглежда доста силно лаят,
вместо дружно да си пеят песни.
И тук е пълно с вечните злобари,
досадници, по-лоши и от тия,
дето все напират да ни учат
и са на "всяко гърне мерудия".
Едва пристъпил плахо в "Откровения"
и публикувал нещичко за проба,
бях посъветван, ама "най-сърдечно"
да си "обирам крушите" във блога.
Круши брал съм много в интернета
и типове съм срещал най-различини,
някои със никове десетки,
а други пък с прояви нетипични.
Навсякъде е все едно и също,
дето Ганю търкал е подметки,
всеки сайт прилича на зверилник,
моля, дръжте ганьовците в клетки.
Шегувам се.
Кушел
© Куш Всички права запазени