22.04.2012 г., 14:08 ч.

*Откровение 22.04.2012 

  Поезия
408 0 1


Във истината аз се влюбих
и чувствата у себе си събудих.
Живея все по-влюбен оттогава
и любовта обичам до забрава.

Не знам аз радост по-голяма -
във всичко ние да сме двама.

© Красимир Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??