Apr 22, 2012, 2:08 PM

*Откровение 22.04.2012 

  Poetry
411 0 1


Във истината аз се влюбих
и чувствата у себе си събудих.
Живея все по-влюбен оттогава
и любовта обичам до забрава.

Не знам аз радост по-голяма -
във всичко ние да сме двама.

© Красимир All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??