6.12.2007 г., 11:02 ч.

Откровение 

  Поезия » Друга
563 0 4
        Откровение
Реших аз днес да седна и да пиша,
да споделя за чувства и неволи,
за тези проблеми, за които скришом
аз чувствам и избягвам да говоря.

Днес настроението ми е променливо,
в мен се борят две души,
едната казва "Да", а другата накриво,
наопаки света обръща
и нещо в мен руши.

Разбрах, че изходът един е,
да седна и за болката да пиша,
защото не помага нито вино,
ни гордост, нито скръб неутешима.

И почнах да изграждам пак живота
с четка и бои аз мълчаливо,
в старите проблеми да не ровя,
а светли краски да нанасям живо!

© Дани Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??