27.10.2021 г., 20:17 ч.

Откровение на Анастас Герджиков 

  Поезия » Хумористична
305 0 0

"Цяла България съм същисал -

чалга текстове съм написал,

направо "Вени, види, вици!"*,

властта не е за устата ми лъжица!"

 

*От латински - "Дойдох, видях, победих!" - думи на Юлий Цезар, Анастас Герджиков е преподавател по латински език.

 

Анастас Герджиков написал текстовете на чалга песните "Рокер" и "Два мерцедеса"!

 

https://www.youtube.com/watch?v=ADSwxcZ4GrI

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??