1.04.2017 г., 21:06 ч.

Откровение на българския политик 

  Поезия » Хумористична
248 0 0

"Честит Празник, колеги!
И в студове, и в жеги

все Първи април е за нас!
Тъй придобиваме власт!
От парите народни смучем сока

или от комисионна висока.

Левът е нашата цел,

затуй цял народ ни е клел.

Важното е да се обогатим,

макар да казва:"Докога ще ви търпим!?"

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??